Verhuisbericht Obesitaspoli Zwolle

Overgang naar Windesheim Z(orggebouw).
Vanaf 1 april verhuizen we in Zwolle van de locatie Isala Leef en Beweegcentrum naar het Z(org)gedeelte van Windesheim Zwolle. Dit is een prachtig nieuw centrum met veel moderne faciliteiten. Een prima locatie voor zowel beweeggroepen, analyse en de afspraken met de diëtist, internist en psycholoog.

De ruimtes

Alle ruimtes die we gebruiken zijn dicht bij elkaar, gemakkelijk te bereiken en rolstoeltoegankelijk. Vanaf parkeerplaats ‘P1’ komt u het ‘Z-gebouw’ binnen. Dan ziet u vanzelf rechts de receptie. Loop daar voorbij, dan vindt u rechts de afdeling fysiotherapie, waar een wachtruimte is. Aan de linkerkant, tegenover de fysiotherapie, zijn de kleedkamers.

Poliruimtes

Er zijn verschillende ruimtes in het gebouw die als poliruimte gebruikt worden. De ruimtes bevinden zich op één na allemaal achter de receptie, rond de wachtruimte van de fysiotherapie.

Sportzalen

Voor het bewegen staan vier verschillende zalen ter beschikking. Deze hebben allen een andere afmeting. De reservering is gedaan op basis op beschikbaarheid en is afgestemd op de groepen. We maken gebruik van de zalen Z002/003, Zaal 2 en Z0.24. Deze zijn allemaal groot genoeg om met de groepen te kunnen sporten. Zo spoedig mogelijk zullen we zoveel mogelijk één zaal gebruiken.

Omkleden

Voor het bewegen zijn er ruime kleedkamers beschikbaar. Hier kunt u voor en na het sporten omkleden en eventueel douchen. De ruimtes bevinden zich aan het einde van de gang aan de linkerkant, tegenover de afdeling fysiotherapie. De kleedruimtes gaan niet op slot. Neem uw spullen mee naar de sportruimte en laat je waardevolle spullen voor de zekerheid thuis. Heeft u toch waardevolle spullen mee, dan kan er gebruik worden gemaakt van kluisjes. Deze bevinden zich op de eerste verdieping, tegenover de fitnessruimte. De kluisjes werken digitaal, dus zonder sleutel. De ruimte van de kluisjes is zowel met trap als met de lift te bereiken.

Planning groepen

U kunt blijven bewegen op de tijden dat u gewend bent. Er verandert niets voor u behalve de locatie.

Routebeschrijvnig en Contact

Met alle vragen over de locatie of beweeggroepen houdt u altijd contact met Obesitaspoli. Mail gerust als u nog vragen heeft. De medewerkers van Windesheim kunnen u niets vertellen over het programma. 
Klik hier voor de routebeschrijving.

« Terug naar het nieuwsarchief